RN background image

Elke plaats heeft een verhaal dat we tot leven brengen, of het nu in onze cateringdienst is, met zijn uitzonderlijke locaties, of in onze restaurants.

Albert Michiels, Oprichter

Overal in België en daarbuiten helpt Restauration Nouvelle u om maximaal 2000 gasten fantastisch te ontvangen. Of het nu bij u thuis is of op een van onze prestigieuze of ongewone locaties, in de sfeer van uw keuze.

Zakelijke bijeenkomsten en evenementen, bruiloften en andere vieringen, karaktervolle brasseries of restaurants, allemaal gelegen in een groene omgeving of uitgerust met een adembenemend uitzichtsterras… Restauration Nouvelle staat klaar om aan uw behoeften en verwachtingen te voldoen met professionele service.

Een familieverhaal

Restauration Nouvelle is een familiebedrijf dat in 1985 is opgericht door Albert en Marianne Michiels. Vandaag werken hun vijf kinderen, samen met hun schoonzoon, Alexandre Leens, dagelijks met hen samen.

Een familieverhaal

Voor onze vader zou het ergste zijn geweest als onze generatie het avontuur dat hij begon niet zou voortzetten.

De Michiels zussen

eten

We vinden het belangrijk om in onze restaurants de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, met verse en seizoensgebonden producten, eenvoudig bereid in een brasserie-sfeer.

slapen

We bieden luxueuze en ongewone locaties aan in België en Senegal, ons geliefde land. Ontdek de hut van Marie, de trailer van Jules, de lodge van Patrick of de sublieme Yokan Lodge

vieren

Op zoek naar een onvergetelijke locatie voor uw bruiloft of privéfeest? Een prestigieuze locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, seminars of presentaties? Wilt u een lunch of diner organiseren met 10 of 1000 personen, bij u thuis of op een locatie naar keuze?