Le Patrick’s Lodge

Het avontuur is geboren uit de wens om vakanties opnieuw uit te vinden, om een unieke en exclusieve oase te creëren voor grote families, vriendengroepen en collega’s die op zoek zijn naar onderdompeling, waar alles beschikbaar is om van een mooie ontsnapping een moment van stilstand te maken.

De gedroomde ruimte werd ergens tussen Dakar en Sangomar werkelijkheid, aan de poorten van het Sine-Saloum Reservaat, tussen mangroves en palmbomen, tussen wit zand en oceaan.

Een bevoorrecht stuk grond. Een intiem universum dat werd gebouwd door inspiratie te putten uit de lokale cultuur. Een architectuur in harmonie met het ecosysteem. Creatieve ontwerpen die in gesprek gaan met de natuur en vastleggen wat er in de lucht hangt.

Een verblijf en bijgebouwen, waar luxe zich bevindt in het gevoel van welzijn zodra je je bagage neerzet. Samen of elk apart, afhankelijk van de stemming van de dag. Elf hectare, een hoofdhuis, een villa voor vier personen, een handvol bungalow suites, een kinderhuis, een seminarieruimte, een spa, een fitnessruimte, een boomgaard, een moestuin, een privéstrand en zwembad. Chefs, oppassen, sportcoaches, chauffeurs en begeleiders, het team van professionals biedt discreet vijfsterrenservice.

Tijdens de maaltijd staat de grote tafel met uitzicht op de oceaan, met iedereen eromheen. De sfeer is gericht op lokale producten, maar alle smaken worden bevredigd.

Verbind jezelf of blijf verbonden. Doe alsof je werkt. Geniet. Deel. Ga quadrijden of yoga doen. Maak een kano-rit. Bewonder de toppen van je tenen. Probeer de schaduw. Open jezelf. Bloei.

Voor meer informatie, bezoek de website:

https://patrickslodge.com/en/p/home

confort
Openingstijden

7 dagen per week geopend

Reservation

Stuur uw boekingsverzoek per e-mail

Book