Yokan Camping Chic

Onze twee hoogwaardige tenten met elegant en modern design, gelegen in de savanne in het hart van het Yokan Lodge-terrein, bieden u een totale verandering van omgeving die 100% natuurlijk en 100% luxueus is.

Ze bestaan uit één of twee slaapkamers, met een binnenoppervlakte van 85 en 120 vierkante meter, voorzien van een kingsize bed, een lounge, een bureau, een minibar, een kleedkamer, een badkamer met dubbele wastafel, een badkuip, een apart toilet, een buitendouche, airconditioning en een ventilator. Gelegen in het midden van de natuur, in de savanne, in het hart van het Yokan Lodge- en Patrick’s Lodge-terrein, zijn ze zo geplaatst om de privacy van elke gast te behouden.

De verfijnde inrichting, waar Afrikaanse stijl samensmelt met oker- en siennakleuren van de aarde, de aandacht voor detail, de interieurvoorzieningen, het ruime terras, evenals het privézwembad met uitzicht op de savanne en majestueuze baobabbomen, maken ze tot kleine juweeltjes van luxe, rust en sereniteit.

De tenten hebben een veranda met schaduwrijke ligstoelen en een eethoek.

Een butler staat de hele dag tot je beschikking om aan al je wensen te voldoen, je ontbijt op je terras te bereiden, je naar het strand of het restaurant van Yokan Lodge te brengen, je een aperitief te serveren en je barbecue voor te bereiden…

Alle maaltijden kunnen worden genuttigd in Yokan Lodge, dat zich op 300 meter van de tenten bevindt, of op je terras voor het ontbijt en de avondbarbecue.

Je hebt toegang tot alle faciliteiten van Yokan Lodge (strand, zwembad, bar, spa, fitnessruimte, enz.).

Onze ontvangstlocaties.

All meals can be taken at the Yokan Lodge, located 300 meters from the tents, or on your terrace for breakfast and evening barbecue.

You have access to all the facilities of the Yokan Lodge (beach, swimming pool, bar, spa, gym, etc…).

Our reception venues.

confort
Openingstijden

7 dagen per week geopend

Reservation

Stuur uw boekingsverzoek per e-mail

Book